Moi taas!

Metsästin tänään kaupungilla IHANIA Vagabondin kenkiä. Juoksin jokaiseen kauppaan, jossa myytiin minkälaisia tahansa kenkiä ja etsin edes joitain lähes samanlaisia kuin omani.

Ei onnistunut. Kenkiä kyllä löytyi, jopa niin samanlaisia, että olisin voinut vannoa niiden olevan Vagabondit elleivät ne löytämäni 30 eri merkkistä kenkäparia olisi olleet jonkun muun merkkisiä. Aitoja, Jumbon Stockmannilta bongaamiani kengiä ei löytynyt... Mistään... Katsoin kyllä ns. pää-Stockalta, mutta päädyin sitten siihen, että kai nyt muutkin kaupat kenkiä myyvät - ja huomattavasti halvemmalla. Minun lompakossani kun majailee tällä hetkellä vain 45 senttiä, hämähäkinverkkoja ja pankkikortti, jolla olen kulma nostanut/kuluttanut rahaa sen verran, että kengäpari saa vanhempien mielestä olla ainut ostos in two months. Eihän 150€ kesäkuussa ole niin paljon? Eihän...?

Samankaltaisia ihanuuksia (ne oli sellaset a bit old-fashioned, korolliset nilkkurit) löytyi, mutta niiden pohjat kuluisivat puhki viidestä kävelykerrasta. Tai sitten ne olivat "nahkaa". Ei muuten, en minä ole mikään "Jee, turkiksia ja nahkaa!"-tyyppi, en todellakaan, mutta nahkakengät nyt sattuu olemaan ÄLYTTÖMÄN kestävät ja hyvät jalassa.

Ja muuten, mihin helkuttiin KAIKKI Helsingin kenkäkaupat ovat kadonneet aina, kun minä tarvitsen niistä jotain? Meneekö ne teiltäkin piiloon? Harmistuin jo sen verran, että ehdin vannoa tämän olleen viimeinen kerta, kun lähden kenkäostoksille. Taitaa tuokin vala tulla rikotuksi tässä aika pian.... Vai?

Nooh, kuitenkin, kun koko päivän kestäneen kenkäostosreissun päätteeksi rantauduin kotiin oli mukaani tarttunut vain vaalean pinkki neulepaita. Se on ihana (<3), mutta näyttää uhkaavasti siltä, että saan kengät vasta, kun tajuan mennä ostamaan itselleni uutta paitaa... ;)

Kivaa loppupäivää ja kiltit kullat KOMMATKAA näitä mun höpinöitä edes vähän!!!! Ihan vaan, että tiedän, että verkon toisella puolella on edes JOKU pieni ihminen (tai vähän suurempi, who cares?)...

 

<33: Snow