Tai no joo, yhes kohtaa oli kulma n. 30 metriä syvää... Onhan se syvää ei sillä, mutta kai sitä nyt maailman merissä syvempääkin on!

 

Eli siis, sekavaa alkua selventääkseni, pääsin eilen kotiin yhden yön miniristeilyltä Silja Europalta. Äiti keksi ideansa maanantai aamuna ja kklo 17:00 tajusin istuvani auton takapenkillä veljeni kanssa, laukku täynnä piirrustuskamoja ja luettavaa. Niistä käsimatkatavaroista oli sitten suurimmassa (ja ainoassa) kulutuksessa penaali ja piirrustuslehtiö :)

Yks yö siis oltiin, laiva lähti Turusta, joten edessä oli ensin jonkin verran ajettavaa (ja hauskuutta: Snow keksi "uuden" leikin, jossa pitää jokaisen tunnelin ajan pidättää hengitystä niin kauan kuin pystyy. Tulos= Snow veljineen menee takapenkillä pahaenteisen hiljaisiksi, kun vuorossa on 2.3km pitkä tunneli....).

No joo, siellä laivalla sitten majoituimme ensin pieneen neljän hengen kerrossänkyhyttiin. Minä varasin ovelta katsottuna vasemmanpuoleisen yläsängyn (jee!), siitä nimittäin näki hyvin koko huoneen (ja oikealla seinallä olevan tv:n). Kiersin perheeni kanssa kaikki kaupat moneen kertaan, mutta loppujen lopuksi päädyin saamaan pysyvästi käsiini vain Hello Kitty purkkarasian -.-'''

Mitäs tässä vielä... Yhdessä yössä ai ehdi teehdä oikeen mitään, enkä minä viitsinyt sinne pieneen uimapaikkaan mennä porealtaaseenkaan köllimään, niin istuin aika paljon hytissä piirtämässä tai 7. (tai 8., en muista) kerroksen käytävällä katsomassa, kun ihmiset pelasivat sitä hauskaa tanssipeliä kahdestaan, suuren porukan ympäröimänä.

 

Että sellaista. Tuossa oli kaikki siitä. Niin paitsi se, että vanhempani saivat oikean "älynväläyksen" ja tarjosivat minulle ja pikkuveljelleni iltapalaksi suolapähkinöitä ja kokista = hiljaisuus laskeutui hyttiimme vasta pitkään Marianhaminan jälkeen...

 

Eilen illalla pääsimme kotiin siinä klo 21:40 ja painuin suoraan pitkään suihkuun ja nukkumaan. Tänä aamuna, klo 11:00, sitten herään siihen, että pikkuveli raahaa kaverinsa omaan huoneeseensa, joka on ihan minun huoneeni vieressä. Kiitos vaan etukäteisvaroituksesta.