Heissan!

 

Teidän Pikku-Snow pyytää, rukoilee ja anoo nyt anteeksi, ettei ole edes yrittänyt raapustaa tänne mitään piiiiiitkään aikaan!

Mielessä on kyllä käynyt, kerran ja toisenkin, mutta motivaatio ja aloituskyky ovat olleet aikas pitkälti nollassa. Olen meinannuty tänne saada noin 100 kirja-/leffa-/jne- arvostelua, muuta höpinää ja säätöä, mutta suurin saavutus on tähän mennessä kuvan lisääminen yhteen vanhimmista merkinnöistä nimeltään "I Saw a Very Secret Garden...". Se on heinäkuun merkinnöissä, joten sinne vaan kurkkimaan (siis ihan alun perin oli minulla tarkoitus se itse sinne piirrustaa ja skannata, mutta sitten sainkin kännykästä kuvat koneelle, joten jos huonompi laatuinen kuva ei haittaa niin sieltä löytyy).

 

Pakko on nyt tähän väliin sanoa, että koulu on lukiossa tuntunut ihmeen rennolta. Sitä odottaa hirveästi töitä ja raatamista ja tiukkaa kuria - kaikkea tätä tunneilla, sillä 75+ kurssia kolmessa vuodessa on loppujen lopuksi aika paljon. Koulussa on kuitenkin ÄLYTTÖMÄN rentoa! Lukiolaisten pitää onnistua ilmestymään tunneille ajoissa ja käymään koulussa muutenkin, mutta muuten (esim pitemmät välkät ja ruokailu) saadan me mennä ja olla missä huvittaa. Itse ilmoitan ylpeänä, etten ole tähän mennessä törsännyt rahojani ~350 metrin päässä olevaan McDonald's:iin kui kaksi vaivaista kertaa!

Ja olen jopa oppinut tunneilla jotain, vaikka jotenkin aivot takkuaa yhä matikan ja fyssan tunneilla (sinänsä hassua, että taisi tulla yläasteelta kympit molemmista...). Enkussa olemme lukeneet Mythology-kirjaa, kirjoittajaa en muista. Se on siis kokoelma ja infoteos Antiikin Kreikan (ja Rooman, joka kopioi kaiken Kreikalta) jumalista ja myyteistä. Kiinnostavaa, itseasiassa, ja hauskaa, eikä siitä pakkotyönä tehty projektikaan osoittautunut hankalaksi, vaikka teinkin sen edellisena iltana (parityö, kiitos ihanalle parilleni). Ja luetaan me siinä näytelmääkin, Pygmalion:ia, perustuu myyttiin... Ja kaikkea sellaista.

 

Tähän väliin oikea MASTER FAIL. Kirjottelen tänne rauhassa työpöytäni ääressä ja oletan olevani hiljaa. Noh, ilemisesti mun tuolista kuuluu aika narina alas, joten saan hetkisen päästä ovelle isän. Hyppään sänkyyn, paiskattuani ensin koneen kiinni (läppärini siis). Isä varoittaa olemaan hiljaa. Pahin asia: ÄITI TULEE HEMMETTI SOIKOON YLÄKERTAAN JA VALITTAA MULLE!!!! Pitää kulma huomenillalla viedä lääppäri JA kännykkä yöksi alas... Ja alkaa kännykän sijaan käyttämään herätyskelloa, jossa on outo ääni, johon EN herää ja jota en osaa sammuttaa... Lisäksi ensi lauantaiksi suunnittelemani Sweet 16-kutsut saavat kulma (ehkä) jäädä väliin. Ei voi sanoa kuin että (anteeksi huono kielenkäyttö jo etukäteen) HITTO.

 

Nyt lopetan, vaikka oli tarkoitus kirjoittaa vielä eilisestä totaalisesta hermoromahduksesta koulun suhteen, mutta kuitenkin nuo vanhemmat tekevät tarkistuskierroksen.... >.<''''

 

Haleja!

<33: Snow

 

PS. Ihan oikeesti, KOMMENTTEJA, PLIIS, KIITOS!