MOi taas piitkästä aikaa!

Hehee... Keksin 2 sekunttii sitte et kirjotan tänne jotain kivaa, mut unohdin sen jo... Hyvä muisti, mutta lyhyt. Tai sitte asiaan vaikuttaa et kello on 10 yli keskiyön... Eli periaatteessa tää kertoo nyt eilisestä (vitsi ku oon yödatis).

No joo, kerrotaans sitte tästä päivästä -- eiku Eilisestä:

Aamulla herätyskello soi siinä klo 8:25, harjottlen vähän koulua varten nääs ;) Oon nii aamu-uninen, et nousin sitte lopulta ylös jossain klo 11... Joo... Noh, ei siinä mitään söin aamupalaa kuunnellen äidinn puhelinkeskustelua mun kummitädin kanssa ja huusin hiphurraata ku perhe lähti golfaamaan. Nyt iso anteeks kaikille golfin intohimoisille harrastajille, mut mä en vaan tajua sitä harrastusta... Mut siis sain tehtäväks tyhjentää tiskikoneen, joten arvatkaa kuka tyhjens tiskikonetta suurella vimmalla kun perhe tulee kolmen tunnin päästä takaisin...? Ihme miten aika kuluu kun katsoo Jane Austen-leffoja ja Agatha Christien Miss Marplea (jonka tallennetun viime perjantaisen jakson "Syyttävä sormi" {tai joku} muistin periaatteessa ulkoa).

 

No joo, äiti sitten ihanana ihmisenä suorastaan heitti mut ulos ja käski käydä kävelyllä. Selvisin niinkin pitkälle kuin naapuriin -- kantamaan arvokkaan korteni kekoon kasvissosekeiton laitossa (lue: hämmensin ruokaa-to-be kattilassa edes takaisin ja pölötin kaikkea turhaa).

 

Päätettiin sitten naapurin kanssa lähteä Jumboon ja selvittiin sinne pyörillä aika nopsaan, ehkä 20 min kesti ajaa. Käytiin läpi (tässä järkässä):

  • Lindex -- 1 ihana paitapusero, joka jäi hyllyyn kun kuulin niiden käyttävän ihan liikaa lapsityövoimaa... :<
  • Kappahl -- ei mitään
  • H&M -- kaikkea
  • Faunatar -- käytiin moikkaamassa ne suloset kodittomat *nyyh*, mä voisin ottaa ne kaikki meille
  • Kirjatori -- ostin Kamikaze Kaitou Jeanne mangan, vol2
  • Stockmann -- josta löytyi ihania ekovihkoja! Ja banaanipaperivihkoja :D
  • Vero Moda -- josta olisi löytynyt kaikkea, mutta koska kello oli jo puoli 9 päätettiin jättää toiseen kertaan
  • Glitter -- jossa ihasteltiin koruja ja mietittiin sopisiko mulle blondit hiukset ruskeiden tilalle (tai ainakin sellaset aika vaaleet. ja kiharat... ^w^)
  • H&M -- johon palasimme ostamaan kamulle huivin ja (?) paidan

 

No joo... H&M:stä olisi löytynyt kaikkea kivaa... Pari paitaa ja yks ruskea nahka (?) laukku. Siel oli kans sellanen Hello Kitty-vaate, en oikeen osaa sanoa mikä se tarkalleen oli. Sellanen collaripuero, aika pitkä, veikkaisin että tulee vähän ylle polven. Se oli sellanen harmaa, jossa oli Hello Kittyn naama keskellä koko ihanuutta :) Jos tiedätte kyseisen vaatekappaleen nimen niin sanokaa, jooko? Mitään en sitte kuitenkaan ostanut, rahaa kun oli vaan 20€ ja olis taas tarvinnu 50... Katsotaan jos sis vaikka vanhemmilta, sen Hello Kittyn (jota rakastan yli kaiken) mä ainakin haluan ja sit yhden niistä paidoista. Mulla ei ole niin väliä.

Käytiin kanssa kahvilla, Café Fazerissa :) Molemmat, sekä minä, että kamu otettiin Latte Machiato. Uskomattoman hyvää, puolet meni sekunnissa alas!

 

1250101700_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Nyt on koko ihmeellinen pirteyden puuska ohi, joten painun nukkumaan. Muistakaa te muut nukkua, vaikka tyhmä-Snow ei ikinä. Nukkukaa vaikka munkin puolesta ;P

Sweet Dreams!

With *hugs* and unihiekka,

Snow