Otsikko on suhteellisen paljastava. Oikeastaan siinä on koko hemmetin postaus pähkinänkuoressa. Joten ehkä en kirjoitakkaan sitten mitään. Hei hei.

 

 

Tai ei. Kai mun pitää olla ihana ja kiva ja ties mitä muuta ja kirjoittaa jotain... Niin jotain. Mutta misyä silloin kirjoitetaan jos päässä pyörii vain yksi asia/ihminen? Puhutaanko sipuleista? Niissä on monta kuorta... Silleen kerroksia... Loppu. Ei tule kesää. Miksi ylipäätään kukaan haluaisi kirjoittaa blogipostausta sipuleista? Eihän ketään kiinnosta?

...

Siis ei. Minä kirjoitan teille jostain ihan muusta.

 

Syy tähän luultavasti maailman randomimpaan postaukseen on... öö... SISILIA. Joten perhana kaikki syyttää Sisiliaa, jos minulta ei tule järkevää sanaa vähään aikaan.

 

Olen siis menossa Sisiliaan ns luokkaretkelle tuossa 18.4.-25.4. Se on vapaaehtoisesti ilmoittautuneille kouluni oppilaille järjestetty matka, jonka aikana asutaan Modican kaupungissa isäntäperheissä ja tutustutaan kulttuuriin. Ja sitten siitä on lisätehtäviä tekemällä mahdollista saada kurssi italiasta ja kuviksesta. Ajattelin mennä.

Asia ei kuitenkaan ole ihan niin yksinkertainen, sillä sieltä Modicasta tulee tänne Suomeen porukkaa 24.3.-2.4. Ne asuu meidän matkalle ilmoittautuneiden luona ja on pyytänyt meitä FBssä kamuiks. Luokaltani menee sinne 10 hlö (7 tyttöä, 1 poika, 2 opettajaa) ja sieltä tulee tänne 14 hlö. En tiedä tarkkaan kuinka moni on tyttöjä ja kuinka moni poikia koska ihana matkaa järkkäävä opettajani ei ole saanut selkoa asiaan...

Mutta VOIH! Kun eräs tietty jätkä on niin helkutin hyvännäköinen. Ja FBn profiilikuvansa perusteella tietää sen, perhana. Mutta silti! Kun olen aina tykännyt Italiasta, lämpimästä, kiharista hiuksista, tummista silmistä.... Oooookei (!),  NYT stop ennen kuin jatkan liian pitkälle.

Suomeksi sanottuna olen siis ihastunut, vaikka en edes kunnolla tunne koko tyyppiä. Yksi lyhyt FB chatin kiroama keskustelu käytiin. Ja Snown sydän läpätti. Mutta ääh... jos tyyppi osoittautuu ihan kamalaksi niin saatte nauraa. Onko ulkonäköihastuminen edes ihastumista? Liian vaikee mun pienelle päälle. Mutta silti. *<3*


<3: Snow

Ps. Älkää syyttäkö Sisiliaa.

Pps. Jos joku teistä oikeasti haluaa tänne postauksen sipuleista, niin kirjoitan.