Juu... Taas tulee melkein viikon myöhässä, mutta who cares?! (I do.)

 

Eli mun piti mennä messuille klo 12, mutta olinkin siellä sitten klo 13 - Fail, tiedän. Menin sinne ajatellen, että vilkaisen nopsaan siellä olevan cosplay kisan, syön ja ostan kirjoja. Mitä tein? Nooh. ensin en löytänyt sitä cosplay paikkaa, joten kamuni tuli sitten sen loputtua minut sinne hakemaan ^^'' Sitten törmäsin tuttuihin! Annaan, Lauraan ja Vanessaan meidän koulusta, joista viimeinen joutui heti lähtemään.

Annasen ja Lauran kanssa sitten liittouduttiin, mentiin syömään (Hese) ja juostiin katsomaan kisan palkintojenjako :3 Oli hienoja pukuja, oikeasti! Sitten pyörittiin Anime-lehden, J-Pop:in ja Egmont Kustannuksen standeilla melkein kok loppuaika, sillä niiden voittajien piti tulla sinne. Ei ne sitte tullu :( Ei kyllä haitannut, sain ostettua itselleni kamaa :3 Kirjoja? Ehei, vaan kokonaista 7 mangaa! (FAIL!) Sain halvalla, vain 35€ sillä ne oli kaikki paitsi yksi alessa:

  • Shugo Chara vol. 7
  • Nana vol. 1
  • Nana vol. 3
  • Orange Juice vol. 1-5 (eli koko sarja)

Noin.Olisin halunnut ostaa viellä Lumoajien sukua nimisen (kai lasten) kirjan, missä oli siis I-H-A-N-A kuvitus,mutta budjetti ei antanut milliäkään periksi... Sad: T.T !!

Siis oli kuitenkin hauskaa, käytiin vielä ruokamessuilla kolmistaan ja syötiin näytesuklaita ja juotiin halpaa mutta HYVÄÄ kahvia ^w^!! Sitten vaan kotiin, jossa olin siinä klo 20:40-21 :)

 

<3: Snow

Ps. Ihanat lukijat; PLIIS kommatkaa taas! I miss U!