...and I'll spend most of them asleep. Eli, siis kun te muut (tai ainakin teistä muista se suurin osa) vielä nautitte viikonlopun ajan kesälomnne loppupäivistä, minä tuhlaan viimeiset tunnit nukkumiseen -- mulla alkaa siis huomenna (13.8.) koulu! Lukion ekalle meno jännittää vähän, mutta koulurakennus ja osa opettajista on sen verran tuttuja (syytäkin jos on samassa paikassa leikkikoulusta asti nyhränny) ei se loppujen lopuksi saa mua ihan hengiltä, melkein vaan ;)

 

Mulla ei siis ole edessä uutta koulurakennusta/opettajia/jne niin kuin teillä muilla ja ex-luokkakavereistakin sisään (pyrki ja) pääsi 9, joten ei hätää. Paitsi tietty siinä, että miten selviää ja onko uus luokka kiva ja onko töitä niin paljon ettei yksityiselämälle jää ollenkaan aikaa. Siis ihan perusongelmia täälläkin, kiitos paljon.

 

Mutta hei, ei jakseta angstata! Ihan sama mille luokalle on menossa, on aina tapoja tehdä olonsa mukavaksi! Kivat, uudet vaatteet -- sellaiset just teidän oman tyyliset ja kivat päällä -- on nro 1, oppaassa "Miten selvitä ensimmäisestä koulpäivästä kunnialla?". Numero 2 on tietysti söpö kalenteri ja pari kivaa vihkoa, ruuduilla/viivoilla/tyhjillä sivuilla, joihin voi selventää ajatuksiaan kirjoittelemalla ja piirtelemällä (vihkon valinta on muuten tärkeää, sillä tylsä vihko tappaa kiinnostuksen aineeseen NOPSAAN). Numero 3 on hauskannäkönen ja Käytännöllinen penaali, johon mahtuu perusjuttujen lisäksi (kynä, kumi, lyijyt, viivotin, terotin) myös pari kivaa tussia jne.

 

Noilla pitäis päivän parantua ihmeellisesti! Oman listani saatte huomenna kunhan pääsen päivän jälkeen kotiin. Lupaan myös selostuksen koko päivästä (tai ainakin niistä kiinnostavista kohdista). Auttakaa mua telepaattisesti jaksamaan, jooko, ja käyttäkää viimeset lomapäivänne hyvin!

 

<3: Snow

 

PS. Selfish-Snow says: "Hahaa! Me has a week long fall holiday! You doesn't!"