Muistaako kukaan suomalaista tyttöbändiä nimeltä TikTak? Minä muistan hyvin.

 

En koskaan omistanut kuin kaksi alkupään levyä, Frendit ja Jotain muuta. Pienenä rakastin niitä ja hoilasin joka välissä. Muistan erittäin hyvin joskus isän kanssa autossa istuneen pikku Snown, joka hoilasi pikkukeuhkojensa täydeltä ah niin ihanaa Sateenkaari-kappaletta - ja lauloi sen täysin päin seiniä, vaikka silloin vakaasti uskoi hoilaavansa sitä ihan pilkulleen oikein... Nuo kaksi mainittua levyä osti mooonta vuotta sitten joku vielä pienempi tyttö kirpputorilta.

Snow kasvoi ja unohti koko bändin. Periaatteessa. Joskus tuli selaitua kaikki omistamansa levyt läpi ja ihmeteltyä, että mitä hemmettiä siellä on tallessa joku Gimmel eikä "se toinen (;aito ja alkuperäinen)". Sitten joskus (olisiko ollut viime kesän alussa?) huomasin kamuni omistavan joitain TikTakin levyjä. Reaktio oli aika varovainen, mutta ne vanhat levyt laitettiin soimaan ja ne soikin sitten päässä Pitkään.

Sitten yhtäkkiä eilen ihanassa lukiossa mainitsi rakas kamuni, Fiona, tykkäävänsä TikTakin klassikoista! Olin ihan "WAU!", sillä itse olen ihan samaa mieltä :D Muhun kolahtaa tosin vain ne vanhat "klassikot", eikä ne jonkun verran uudemmat tai englanninkieliset väännökset (XP).

Joten nyt jokainen koskaan TikTakia kuunnellut, kaivaa muitistaan vanhat suosikkibiisinsä ja käy vilkaisemassa ne youtube.com:ista -- ihan muistin virkistykseksi vaan. Ne ei nimittäin ole huonoja ollenkaan, lähinnä nostalgisia ja arvosanaltaan vähintäänkin "ihan ok"Silmänisku.

 

Kello käy,

                         Snow